Добредојдовте на официјалиот сајт на Светското првенство на Империја Онлајн!

Бојното поле ве повикува. Легенди се раѓаат во разгорот на битката. Повикајте ги другарите! Епохата на Хероите изгрева пред нас, а сагата на Империја Онлајн навлегува во следната возбудлива епизода!

Оваа година Империја Онлајн го слави 18-тиот роденден со најспектакуларниот настан - Светското Првенство 2023!

Регистрирајте се сега за да учествувате во големиот спектакл кој ве очекува. Искористете ја шансата и поведете го својот тим кон победа, искористете ја мудроста на одамна испитани стратегии и дозволете му на духот од херојско минато да ве води во оваа незаборавна авантура.

Наострете ги сечилата!
UnitedStates

Станете спонзор!
Поддржете ја својата држава!

- Империја Онлајн ќе го рекламира Вашиот бизнис
- Ќе добиете фактура за реклама
- Ќе добиете сертификат за спонзорство

Уште информација
Топ тимови
1  Romania 208,0K 156 297,6M
2  NorthMacedonia 82 607 8 396,0M
3  Peru 47 397 24 872,0M
4  Serbia 22 790 12 166,0M
5  Bulgaria 8 739 9 552,9M
6  Croatia 4 411 2 531,4M
7  Italy 2 345 2 282,2M
8  Turkey 1 541 1 932,0M
9  Russia 864 4 852,4M
10  Poland 156 693,6M
Топ играчи
1  Alex1508 37 700,0M
2  Robertelc 37 168,0M
3  COTROPITORUL 13 500,0M
4  __AJ__ 10 000,0M
5  Nelu74 7 600,0M
6  ionut_2007 7 427,8M
7  TradeMarket_ 7 164,2M
8  makedon1977 6 400,0M
9  liviu_cosmin 4 700,0M
10  Ursus06 4 664,8M
Кон Рангирањето на сите

Како да се регистрирам?

Најавете се во својот профил во Империја Онлајн. Ако профилот одговара на условите за учество во Светското првенство, автоматски ќе се појави прозорец со предлог да се регистрирате. Следете ги инструкциите.