Богатство за шампиони

Богатство за шампиони

Играчите од тимот шампион на Светското првенство 2020 помеѓу себе ќе поделат 25 500 000 привремени дијаманти како награда за достигнувањето.

Топ 10 од ексклузивно 2020

Топ 10 од ексклузивно 2020

Националните тимови на првите 10 држави на ексклузивното Светско првенство 2020 ќе добијат по 8 500 000 привремени дијаманти на тим, како награда за постигнатите резултати на претходниот турнир. Дијамантите ќе бидат додадени во Сојузната ризница на секој тим што се квалификувал, на почетокот на Групната фаза.

Национален кандидат 2020

Национален кандидат 2020

Сите учесници во Квалификациите на Светското првенство ќе го добијат овој медал.

Национален натреварувач 2020

Национален натреварувач 2020

Само најдобрите 30 играчи од секоја држава во Квалификациите ќе ја имаат честа да бидат дел од нејзиниот национален тим и ќе го добијат овој медал.

Национален кандидат 2020

Светски шампион 2020

Членовите на победничкиот национален тим ќе имаат чест да го носат највисокото одликување - Светски Шампион на Империја Онлајн.

Светски финалист 2020

Светски финалист 2020

Само играчите од најдобрите 30 тимови кои ќе успеат да стигнат до Финалето ќе го добијат овој медал.