Добредојдовте на официјалиот сајт на Светското првенство на Империја Онлајн!

Спремен ли си да се придружиш во најдобрите помеѓу најдобрите играчи во Светското првенство?
Дојде време повторно да ја заштитиш честа на татковината во најелитниот и најпочитуваниот турнир на Империја Онлајн!
Те повикуваме на оружје и да се докажеш во најголемиот настан!

Добредојде во 10-тото јубилејно издание на Светското првенство!
UnitedStates

Станете спонзор!
Поддржете ја својата држава!

- Империја Онлајн ќе го рекламира Вашиот бизнис
- Ќе добиете фактура за реклама
- Ќе добиете сертификат за спонзорство

Уште информација
Топ тимови
1  Romania 167,3K 46 967,6M
2  CzechRepublic 64 153 8 929,5M
3  Mexico 53 478 4 026,1M
4  Croatia 41 908 1 572,0M
5  Peru 16 061 1 135,0M
6  Russia 9 689 738,4M
7  Bulgaria 8 304 790,8M
8  Turkey 6 383 664,0M
9  Germany 5 047 363,1M
10  Serbia 3 866 514,7M
Топ играчи
1  Robertelc 5 536,2M
2  Alex1508 4 000,0M
3  Nelu74 4 000,0M
4  MasterDumi 3 502,0M
5  fantanelu88 3 333,3M
6  marin1995 3 200,0M
7  #2683993 2 900,0M
8  nicolae.catana 2 473,4M
9  makedon1977 2 280,3M
10  ionut_2007 2 183,6M
Кон Рангирањето на сите

Како да се регистрирам?

Најавете се во својот профил во Империја Онлајн. Ако профилот одговара на условите за учество во Светското првенство, автоматски ќе се појави прозорец со предлог да се регистрирате. Следете ги инструкциите.

12-07-2020 Заврши!

Кој е Големиот Победник?